Atlanterhavsparken

Adkomst og parkering

Følg E136 i Ålesund helt ned, og ta andre avkjøring i rundkjøringen ned Brogata over Steinvågbrua. Følg Broveien til du møter første avkjøring til høyre, bort Tuenesvegen. Følg denne vegen helt til parkeringsplassen, som du får på venstre hånd.

Kort om Atlanterhavsparken

Atlanterhavsparken har siden 1998 vært et av de største saltvannsakvarier i Nord Europa. Her finner du mye av det som lever i Atlanterhavet og langs Norskekysten. Blant annet vil du se steinbitt, torsk, flyndre, oter, sel og pingvin. Du vil til og med kunne få være vitne til mating av oter, sel og pingvin. Parken er som regel åpen hver dag, mandag til søndag, men sjekk deres egen hjemmeside for mer informasjon.

Vurdering

Dette er en veldig fint sammensatt park, med utrolig mange interessante sjøskapninger. Parken er ypperlig tilpasset barn og utviklingshemmede, og matingen av ulike dyr er prikken over i’en. Det er gratis parkering og wifi til de besøkende, kafé med god sitteplass, i tillegg til mange sitteplasser ute. Denne parken er verdt minst ett besøk, hvis ikke flere. 

Mer info finner du her

Når vi var her

23.07.2020

Adresse

Tuenesvegen 453, 6006 Ålesund

Reisetype

Vanskelighetsgrad

Annen info

Gratis parkering, wifi, toaletter og kafé

Passer for

Vurdering

8/10

Annonse

Parkering

Tid (t/r)

2

timer

Høyde

8

moh

Del denne turen på sosiale medier

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Annonse

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.