Tangen Dyrepark

Adkomst og parkering

Kjør E6 til Kolomoen, og ta av mot 222 Tangen.  Hold veien til venstre, ikke kjør mot bensinstasjon og kjøpesenter, og følg skilt mot dyreparken.  Finn ledig plass for parkering (gratis) på grusplassen til venstre for veien, og følg stien over veien mot inngangen til dyreparken.

Kort om Tangen Dyrepark

I følge deres egen nettside lå parken tidligere i Trondheim og het Klæbu dyrepark. Parken ble deretter flyttet til Tangen og fikk navnet Amadeus-parken etter gibbonapen Amadeus, kjent fra barne-TV i Norge og skiftet navn i 2014 til Tangen Dyrepark. Parken er pent anlagt, med stier og gjerder som gjør at besøkende kan komme ganske nær de rundt 30 dyreartene. I denne parken kan du også, hvis du ønsker det, være dyrepasser for en dag. Dette innebærer å tilberede mat, stell og fôring av forskjellige dyr.

Vurdering

Parken er velegnet for barn med en del interessante dyr, stor lekeplass, toaletter og en liten kiosk. Parken er ikke altfor stor, men det går gjerne et par timer for å se alle dyrene samt en kaffepause ved lekeparken. Sett av litt mer tid om du i tillegg vil være «dyrepasser for en dag», da denne turen tar rundt to timer.

Mer info finner du her

Når vi var her

24.06.2020

Adresse

Kolomoen 904, 2337 Tangen

Reisetype

Vanskelighetsgrad

Annen info

220,- pr voksen | 180,- pr barn

Passer for

Vurdering

6/10

Annonse

Parkering

Del denne turen på sosiale medier

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Annonse

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.